До новог ауто-пута може се доћи на четири начина

До новог дела ауто-пута, од Обреновца до Љига у месту Мислођин може се стићи из четири правца: преко Умке, из Липовачке шуме, преко Мељака и из правца Степојевца.

Екипа РТС-а је отишла до места Мислођин, почетка новог ауто-пута Обреновац–Прељина, да утврди које су то четири тачке са којих се долази до њега.

До ове тачке може се доћи из неколико праваца. Први је Барич–Умка–Мислођин.

Други правац је из Липовичке шуме, односно из Сремчице, преко Велике Моштанице и Мале Моштанице.

Трећи правац је преко Мељака, Вранића, Дражевца и онда до Мислођина.

Четврти правац је Степојевац–Конатице–Мислођин.

Све ове капиларне саобраћајнице којима се приступа новом ауто-путу у потпуности су нове. У наредна четири месеца биће завршен и крак Обреновац–Сурчин.

"У дужини од 17 километара са једним од највећих мостова у Србији, преко две реке, преко Колубаре и Саве у дужини од 1.600 метара, и за њега је предвиђено отварање до краја ове године, тачније до 20. децембра", каже председник општине Обреновац Мирослав Чучковић.

Тиме ће бити повезано 120 километара пута: Простираће се од обилазнице око Београда преко Обреновца до Прељине, односно Чачка.

Алтернативни правци остаће првенствено мештанима села, а њихова комуникација са Београдом, Убом и осталим местима тиме ће постати бржа и боља.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво