Саобраћај се на 10 дана са деонице Љиг–Прељина враћа на Ибарску магистралу

ЈП "Путеви Србије" саопштило је да ће од сутра, 8. августа, до 18. августа бити затворена деоница ауто-пута Љиг-Прељина, да би се тај пут спојио с новоизграђеном деоницом до Обреновца, па ће у том периоду целокупан саобраћај бити преусмерен на Ибарску магистралу.

Од четвртка у седам часова ујутру, до 18. августа саобраћај ће се одвијати по измењеном режиму на делу државног пута I-А реда број 2 и I-Б реда број 22.

У том периоду обуставља се саобраћај на делу државног пута I-А реда број 2, на деоници укрштање са државним путем И-Б реда број 22 у месту Дићи, до дела државног пута I-А реда број 2 у месту Прељина (крај изграђене деонице ауто-пута).

Целокупан саобраћај биће преусмерен на државни пут I-Б реда број 22 – Ибарска магистрала.

На поменутим деоницама биће постављена адекватна саобраћајна сигнализација, саопштило је ЈП "Путеви Србије", које апелује на учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и ограничења брзине, као и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво