Снажно невреме у Бродареву и Пријепољу, падао град величине лешника

Невреме праћено ветром и градом величине лешника погодило је синоћ део пријепољске општине на граници с Црном Гором - Бродарево и околину, Камену Гору и део Јабуке. Невреме захватило десетак месних заједница у пријепољском крају.

Иако је невреме трајало кратко, петнаестак минута, страдали су малињаци који су у јеку бербе као и повртњаци и усеви. 

У самом Бродареву где је олуја била најјача однет је део крова на бензинској пумпи и оштећен један аутомобил.

Јучерашње невреме захватило је десетак месних заједница у пријепољском крају.

Уз засаде малина и боровница као и друге пољопривредне културе које су ветар и град оштетили по информацијама из пријепољске општине има штета и на објектима и локалним путевима.

Прва процена штете је била око 10 милиона динара али се страхује да би могла бити и већа јер општинске комисије због кише која и даље пада у том крају не могу на терен.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи