Ангио-сала у Сремској Каменици почела са радом

У Институту за кардиоваскуларне болести Војводине у Сремској Каменици почео је рад у новој, технолошки најсавршенијој ангио-сали која представља огромни искорак у свакодневном раду у области интервентне кардиологије.

Укупна вредност пројекта износила је 54 милиона динара, а набавком ове софистициране опреме биће знатно олакшан рад запосленима, уз већу сигурност и боље резултате лечења најтежих кардиолошких болесника, саопштила је Покрајинска влада.

Покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић, који је са директорком републичког Фонда за здравствено осигурање Сањом Радојевић Шкодрић посетио Институт у Каменици, најавио је да следеће недеље у тој установи почињу грађевински радови на комплетној темељној реконструкцији Клинике за кардиологију у којој није било значајнијих улагања више деценија.

Према речима секретара Гојковића, то је наставак приоритетне и континуиране политике улагања у здравствени систем Војводине, која ће омогућити овој реномираној здравственој установи да пружи најбоље и најефикасније услове за лечење и боравак болесника.

број коментара 0 Пошаљи коментар