Проглашена ванредна ситуација на делу општине Палилула

Председник Градске општине Палилула, на предлог Штаба за ванредне ситуације на територији Градске општине Палилула од 24. јуна, донео је одлуку о проглашењу ванредне ситуације на делу територије те градске општине, и она одмах ступа на снагу, објављено је на сајту ГО Палилула.

Ванредна ситуација је проглашена на делу територије Градске општине Палилула и то у насељу Борча, Овча, Крњача, Котеж и Падинска Скела због елементарне непогоде.

Задужује се Штаб за ванредне ситуације на територији Градске општине Палилула да буде у непрекидном заседању, да организује обављање послова сходно Закону о смањењу ризика од катастрофа и управљању у ванредним ситуацијама и да ангажује оспособљена правна лица и друге организације у систему заштите и спасавања.

Правна лица, надлежне службе, јавна предузећа и други, дужни су да спроводе Одлуке које ће доносити штаб за ванредне ситуације ради спровођења мера заштите и спасавања угроженог становништва, материјалних и културних добара, животиња, а у циљу ублажавања последица елементарне непогоде, наведено је у саопштењу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 26. јун 2019, 20:25) - anonymous [нерегистровани]

Prioriteti

Mašta se o nacionalnom stadionu i metrou a ljudi nemaju kanalizaciju na par kilometara od centra.