Бела Црква спремно дочекује туристе

Бела Црква има чак седам језера и то је јединствена туристичка дестинација у Војводини која сваке године окупља све више туриста. Туристичка сезона је практично већ почела и први гости су већ стигли у Белу Цркву.

Све спремно за нову сезону у Белој Цркви, плаже су уређене и приобаље очишћено, а вода у језерима је толико чиста да би са минималним филтритрањем могла и да се пије.

Директор Туристичке организације Бела Црква Новица Јовановић каже за РТС да ове године очекују да се у најмању руку понови исти број туриста као прошле године.

Указао је да се интензивно спремају за највећу манифестацију у том месту "Белоцрквански карневал" који се традиционално одражава последњег викенда у јуну.

"Централни дан је субота 29. јун и тада симболично и традиционално почиње туристичка сезона у Белој Цркви иако временски услови су такви да је она од прошлог викенда и почела", рекао је Јовановић.

Навео је да у Белој Цркви располажу са око 600 смештајних јединица, да су цене врло приступачне и позвао је све да дођу у Белу Цркву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво