Честитке за Рамазански бајрам

Председник Србије Александар Вучић честитао је свим верницима Исламске заједнице Србије Рамазански бајрам уз поруку да је то прилика да се покаже солидарност, разумевање и узајамно поштовање у циљу личног и општег напретка свих грађана. Честитке је упутио и министар Одбране Александар Вулин из жеље да се радост празника усели у срца верника и испуни их миром, љубављу и толеранцијом.

Александар Вучић честитао је реису-л-улеми Исламске заједнице Србије Сеаду еф. Насуфовићу, председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду еф. Дудићу и свим верницима Исламске заједнице Србије Рамазански бајрам.

"Поводом великог исламског празника Рамазанског бајрама, свим верницима Исламске заједнице Србије и Вама лично упућујем најсрдачније честитке. Рамазански бајрам је изузетна прилика да покажемо солидарност, разумевање и узајамно поштовање у циљу личног и општег напретка свих наших грађана", навео је Вучић у честитки.

Изразио је жељу да сви верници Исламске заједнице Србије, након светог месеца поста и молитви, празничне дане проведу у добром здрављу, породичној срећи и духовном благостању.

Честитке је упутио и Александар Вулин.

"Нека се радост празника усели у срца верника и нека их испуни миром, љубављу и толеранцијом. Уз искрене жеље да заједничким радом и прегалаштвом направимо бољу Србију, желим вам мир, радост, духовно благостање и свако добро истинско", наводи се у честитики министра одбране.

Министарка правде Нела Кубуровић честитала је Реису-ул-улеми Исламске заједнице Србије Сеаду еф. Насуфовићу и председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду еф. Дудићу, као и свим грађанима исламске вероисповести, празник Рамазански бајрам. 

Директор Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Милета Радојевић честитао је великодостојницима, верским службеницима и свим верницима Исламске заједнице Рамазански бајрам.

"Искрено желим да сваки појединац и породица Бајрам дочека и проведе у задовољству и миру, са својим комшијама и свим људима добре воље. Нека радост духовне обнове и великог празника испуне срца и надахну да чињењем добрих дела и благодарењем Богу сложно деламо за бољу будућност наше државе радујући се заједно сваком успеху", навео је Радојевић.

Он је верницима пожелео да празник прославе у добром здрављу и обиљу духовне радости.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво