За једног члана УО РТС-a 12 кандидата

Савет Регулаторног тела за електронске медија објавио је листу кандидата за деветог, недостајућег члана Управног одбора Радио-телевизије Србије.

На листи за члана УО РТС-а су: новинар Зоран Самарџић, композитор Милован Филиповић, доктор политичких наука Невен Цветићанин, правник Шћепан Прашчевић, политиколог Милош Чолић, доктор правних и политичких наука Александар Гајић, новинарка у пензији Љубица Урошевић, магистар економије Александар Ивановић, доктор пословног управљања Зоран Ристић, доктор правних наука Драгутин Радосављевић, професор универзитета у пензији Радмило В. Тодосијевић и новинар у пензији Александар Аврамовић.

РЕМ је у марту расписао конкурс након што је Драган Караџић дао оставку на место заменика председника УО РТС-а, зато што је постао главни и одговорни уредник Телевизије О2 и Плеј радија.

Чланови УО РТС су Владимир Вулетић, Зорица Шујица, Бранко Радун, Мирослав М. Николић, Симона Митровић Дуњић, Љиљана Ђурђевац, Зоран Пановић и Ненад Јанковић.

Биографије кандидата за УО РТС-а објављене су на сајту РЕМ-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи