Конференција Digital day 2019 – How do you trust?

У Београду се у четвртак и петак одржава конференција Digital day 2019, а овогодишњи слоган је "How do you trust?".

Листе предавача су одавно већ закључане, о потенцијалним исходима панела се увелико дискутује а регионални стручњаци су у својим календарима 16. и 17. мај означили као датуме када ће се цела струка слити у Југословенско драмско позориште у Београду, саопштили су организатори.

Истичу да конференција представља епицентар размене идеја, трендова и нових дигитал тенденција.

Учесници конференције моћи ће да разговарају са водећим стручњацима светских и регионалних компанија као што су SAP, Httpool, R/GA, AMG, Publicis One, Digiday, I&F McCann Grupa, Telekom, DePop.

Предавања ће, између осталих, одржати Тина Видергар (Integrated communication Central and Eastern Europe), Зак Пентел (Global Director - Brand Strategy @Spotify) и Ана Анђелић (Executive Brand Consultant), која се нашла и на Forbes CMO NEXT 2018. листи.

На панелима ће учествовати водећи менаџмент домаћих адвертајзинг, медијских, дигитал агенција, челници тек компанија, дигитал мислиоци и дисруптери тржишта покушавајући да одговоре на питања као што су:

How do you trust media?

How do you trust content?

How do you trust your peers?

How do you trust your digital mix?

How do you trust each new click?

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво