m:SAT tv – најбоља телевизија за села и викенд насеља

МТС је недавно тржишту представио нову услугу m:SAT tv која пружа могућност гледања телевизијског програма путем сателита на било којој локацији у Србији.

Основна предност ове услуге огледа се управо у непостојању препрека, техничких нити било којих других, да се корисницима омогући гледање великог броја телевизијских канала у врхунском квалитету слике без обзира где се они налазе.

На квалитет слике не утичу ни временске неприлике, јаке падавине или ветрови. Све што је потребно јесте да се постави сателитска антена и инсталира рисивер (пријемник) и уживање може да почне.

Нове кориснике трошкови не треба да брину, јер ће првих пет месеци услугу m:SAT tv плаћати 1 динар месечно.

При томе, без обзира на који се пакет одлучите прва три месеца ће вам на располагању бити свих 130 канала који су у понуди.

Можете бирати између три пакета чија се месечна цена, након истека промотивног петомесечног периода, креће од 799 за почетни пакет START до 1999 динара за највећи пакет МАX. На располагању су и додатни пакети ТВ канала који нуде врхунске филмске и серијске програме као и телевизијске канале на мађарском и румунском језику.

Инсталацију комплетне опреме, по цени од једног динара, врше стручне екипе.

Иако намењена свима, услуга m:SAT tv посебно је интересантна становницима подручја до којих нису стигле оптичка, кабловска или било која друга телекомуникациона инфраструктура.

Управо су из тог разлога села и викенд насеља најчешће локације где већ можемо видети да кровове кућа красе m:SAT tv сателитске антене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво