Честитка министра Вулина поводом Дана Војске

Свим припадницима Војске министар одбране Александар Вулин честитао је Дан Војске Србије.

"У очувању националног идентитета и континуитета државности српског народа у трајању дугом више од два века, 23. април је од изузетног значаја како за Републику Србију, тако и за Војску. Прославља се као највиши војни празник у знак сећања на Таковски устанак", навео је Вулин саопштило је Министарство одбране.

Додао је да је професионалним извршавањем задатака, Војска Србије у протеклој години постигла запажене резултате на изградњи, развоју, стручној обуви и оспособљавању својих јединица и с успехом одржала захтевни ниво оперативних способности.

"Највећа вредност припадника Војске Србије је у њиховом знању, високом нивоу оспособљености и увежбаности за рад, достојанственом држању у војничком позиву, завидном борбеном искуству и непоколебљивој одлучности да се по сваку цену брани и одбрани наша отаџбина и заштите њени грађани. Успешним ангажовањем ваших ресурса, доприносећи афирмацији и јачању угледа Војске Србије, показали сте да вам ових квалитета не мањка", навео је Вулин.

Каже да предстојеће обавезе пред припаднике Војске постављају нове и сложене захтеве,

"Сигуран сам да ћете у наредном периоду професионално извршавати постављене задатке и подићи на још виши ниво оспособљеност ваших састава. Уз жељу да у томе успете, честитам вам празник", поручио је министар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво