Честитке поводом ускршњих празника

Председник Србије Александар Вучичћ, премијерка Ана Брнабић, председница парламента Маја Гојковић и градоначелник Београда Зоран Радојичић упутили су честитке грађанима поводом ускршњих празника, са жељом да га прославе у радости и миру са својим најближима.

Поводом највећег хришћанског празника, свим верницима који Ускрс славе у недељу председник Александар Вучић упутио је најсрдачније честитке.

"Желим вам да овај хришћански празник проведете са својим најближима у здрављу и благостању", наводи се у честитки председника Србије. 

Премијерка Ана Брнабић честитала је Ускрс београдском надбискупу Станиславу Хочевару и верницима.

"Упућујем најсрдачније честитке свим верницима који у недељу славе један од највећих хришћанских празника, са жељом да га прославе у радости и миру са својим најближима. У време празника посебно нам је пружена прилика да покажемо људскост, добру вољу и бригу за све људе којима смо потребни. Желим да искористимо сваки тренутак у којем ћемо заједнички градити наше друштво на темељима толеранције, поштовања различитости и уважавања хришћанских вредности на које нас велики празници подсећају", наводи се у честитки премијерке. 

Свим грађанима Србије Ускрс је честитала председница Скупштине Србије Маја Гојковић.

"Нека овај велики хришћански празник оживи чврсту веру у победу žивота, љубави и будућности над мржњом и смрћу, као и вредности мира, толеранције и међусобног уважавања, посебно значајним у временима изазова. ŽЖелим вам пуно здравља, радости и благостања, као и да празник прославите у миру и радости, окружени својим најмилијима", каžже се у честитки. 

"У име Града Београда, и у своје лично име, свим верницима који сутра славе Васкрс, желим да највећи хришћански празник прославе са најдражима, у здрављу, миру и благостању. Празник над празницима подсећа нас да хришћанске вредности треба неговати сваког дана. Нека радост Васкрса испуни ваша срца и ваше домове, не само сутра, већ и у свим данима који су пред нама! Христос васкрсе", поручио је градоначелник Београда Зоран Радојичић.

Потпредседник косовске владе и министар за заједнице и повратак у оставци Далибор Јевтић честитао је Ускрс свим верницима са жељом да га дочекају у срећи, миру и добром здрављу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи