Честитке за Ускрс

Државни званичници честитали су Ускрс свим верницима који овај празник славе у недељу.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић честитала је Ускрс београдском надбискупу Станиславу Хочевару и свим верницима који највећи хришћански празник славе у недељу.

"Ускрс, као највећи хришћански празник, треба да нас подсети на значај доброте, заједништва и солидарности који дају смисао и оплемењују живот сваког човека, а заједницу усмеравају ка миру, слози и благостању", навела је Михајловићева.

Честитке за предстојећи Ускрс министарка правде Нела Кубуровић упутила је београдском надбискупу Станиславу Хочевару и свим верницима који славе, са жељом да га дочекају у миру, радости и љубави.

Како се наводи у саопштењу из Министарства правде, Кубуровићева је у честитки истакла да "радост Ускрса треба да обасја и осветли све путеве човечности, мира, праштања и међусобног разумевања".

И потпредседник Скупштине Србије Владимир Маринковић честитао је ускршње празника свима који Ускрс славе у недељу, 21. априла.

"Честитам ускршње празнике са жељом да их проведу са својим најмилијима, у срећи, љубави, толеранцији, у вери да ће нам Ускрс донети срећу не само тог дана, него и у свим данима који су пред нама", навео је Маринковић.

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић упутио је честитку београдском надбискупу Станиславу Хочевару и у име Скупштине Града Београда честитао верницима највећи хришћански празник.

"Желим вам да радост празника над празницима буде непресушни извор љубави, наде и мира, који Бог дарује свим људима добре воље", наводи се у честитки Никодијевића.

Директорка Канцеларије за људска и мањинска права Сузана Пауновић пожелела је у честитки надбискупу Хочевару и верницима да им предстојећи празнични дани донесу "много радости, Божијег благослова и духовног мира".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво