Пакистанац сe криo испод шасије камиона

Цариници су на граничном прелазу Шид, спречили једног мигранта да се илегално пребаци преко границе, саопштила је Управа царина.

Двадесетосмогодишњи држављанин Пакистана пронађен је испод камиона крагујевачких регистарских ознака који се натоварен кабловима за белу технику упутио ка Италији.

Мигранта, за кога се испоставило да има легитимацију прихватног центра у Кикинди, пријавио је цариницима возач након што је приметио да се шуња око камиона.

Још два таква, по живот опасна подухвата, забележена су у скорије време на излазној страни прелаза Хоргош, када су људске силуете испод камиона регистроване на снимцима скенера.

Тако је 7. марта ове године, у простору између палетара и пода камиона, откривен један држављанин Бангладеша који је покушао да се сакривен испод шлепера српских регистрација који је превозио товар сојиног брашна из наше земље ка Немачкој, илегално домогне Западне Европе.

Цариници на Хоргошу добро се сећају још једног екстремног илегалног путника – Албанца кога су 15. октобра прошле године затекли како седи на резервном точку камиона који је од Параћина празан путовао ка Мађарској ради утовара робе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво