Јунајтед група никада није преговарала са РТС-ом

Јунајтед група наводи да је било преговора око откупа права на пренос утакмица фудбалске репрезентације Србије у квалификација за ЕП 2020, што није тачно.

Јадранка Дринић, директорка Дајрект медије, никада није понудила генералном директору Драгану Бујошевићу да РТС купи права емитовања утакмица за Европско првенство у фудбалу.

Да таква понуда постоји била би у архивама и Дајрект медије и РТС-а, зато што се такве понуде увек дају у писаном облику.

Јадранка Дринић је једино рекла генералном директору РТС-а да ће учинити све што може да управо РТС купи права преноса утакмица Европског првенства. То свакако није понуда, него добра намера, односно жеља.

Тврдње Јунајтед групе

Компанија Јунајтед медија устврдила је у данашњем саопштењу да се након откупа права на пренос утакмица фудбалске репрезентације Србије прво са понудом обратила директору РТС-а Драгану Бујошевићу, за откуп права и утакмица квалификација и Лиге нација, али да Драган Бујошевић, на састанку са директорком те компаније, наводно за то није показао интересовање.

Понуду је одбила и Мања Грчић, тада директорка Прве и О2, са образложењем да има премало утакмица за понуђену цену и да им није исплативо. Испред Пинка је предлог Јунајтед групе одбио Жељко Митровић, наводи се у саопштењу.

У саопштењу се додаје и да Јунајтед група више неће понављати понуду за пренос утакмица, како кажу, "комерцијалној телевизији" Радио-телевизији Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво