Оставка председника НДНВ-а Недима Сејдиновића

Председник Независног друштва новинара Војводине Недим Сејдиновић саопштио је да је поднео оставку на ту функцију из личних разлога, али ће професионалну каријеру наставити у том удружењу.

Недим Сејдиновић је у писаној изјави навео да ће НДНВ ускоро одржати скупштину на којој ће бити усвојен нови статут и изабрани нови органи управљања, а у току је и рад на изради стратешког плана, који ће дугорочно одредити циљеве и методе будућег деловања удружења.

Као што сам рекао пре пар месеци на прослави 29. рођендана НДНВ, дошло је време да нове генерације новинара и сарадника преузму управљање удружењем, а да ми, нешто искуснији, будемо са њима и уз њих, навео је Сејдиновић.

Он је истакао да је поносан што је допринео стасавању сјајне екипе младих новинара, чланова и сарадника НДНВ, који ће знати да се носе са бројним изазовима.

"Желим да вас уверим да моја оставка нема везе са најновијим таласом претњи и увреда којима сам ових дана изложен, као и да сам сигуран да ћу и у будућности бити мета мржње и вербалног насиља, јер је то саставни део посла којим се бавимо у овим несрећним временима", поручио је Сејдиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво