Положен венац гардистима и пацијентима погинулим у бомбардовању

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић положио је цвеће на место страдања војника Гардијске бригаде и пацијената КБЦ "Драгиша Мишовић" у бомбардовању НАТО 1999. године.

Венце су положили и припадници Гарде, предвођени командантом генерал-мајором Миломиром Тодоровићем, као и помоћник директора КБЦ "Драгиша Мишовић" Момчило Јаковљевић са запосленима овог клиничко-болничког центра, саопштио је Беоинфо.

Драгомир Петронијевић је истакао да се се на овај начин исказује пошта невиним жртвама које су страдале под плаштом операције циничног назива „Милосрдни анђео".

"У оквиру те операције погођене су болнице, цивилни објекти и људи који ничим нису заслужили да буду бомбардовани. Данас је важно очувати сећање и подсетити да је Србија стабилна земља која се бори за нова радна места, бољи стандард грађана, мир и стабилност", истакао је Петронијевић.

Животе у бомбардовању КБЦ "Драгиша Мишовић" изгубили су гардисти Александар Бајин, Горан Вережан, Предраг Игњатовић, Бранимир Крњајић, Славиша Миљковић, Војин Пејчиновић и Драган Танкосић и пацијенти Бранка Бошковић, Зора Бркић и Радосав Новаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи