Стефановић: МУП наставља даљу изградњу полицијских станица

Mинистар унутрашњих послова Небојша Стефановић отворио је нову зграду Полицијске станице у Александровцу и истакао да ће Министарство наставити са даљом модернизацијом полиције и изградњом нових полицијских станица и реконструкцијом постојећих.

У Александровцу је отворена нов полицијск станицА која има 715 квадрата, где ће локалном становништву бити лакше да дође до личних докумената. 

"Ова полицијска станица која је модерно опремљена допринеће ефикаснијем раду полицијских службеника и омогућити грађанима да послове које обављају у полицији заврше у савременијим просторијама на најбољи могући начин", рекао је Небојша Стефановић. 

Стефановић је истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити даљу изградњу нових полицијских станица, реновирање постојећих, као и опремање савременим уређајима и техником, наводи се у саопштењу МУП-а.

"Поносан сам што поред возила, униформи, бољих плата имамо прилику и да отварамо нове зграде са савременом опремом. Ове године завршићемо објекте у неколико градова, а у наредној години наставићемо овим темпом, јер хоћемо да наше колеге раде у најбољим условима, а да грађани, када дођу у своје полицијске станице, буду поносни како су уређене", нагласио је министар. 

Стефановић је похвалио резултате које су остварили полицијски службеници у Александровцу и Полицијској управи Крушевац и најавио да ће ова Управа добити и појачање у људству. 

"За пар месеци Полицијска станица Александровац добиће четворо нових колега, док ће на територији Полицијске управе Крушевац од лета 32 нових полицајца почети да ради. Хоћемо да подмладимо полицијски кадар, да уложимо у људе који овде почињу да праве прве полицијске кораке. Хоћемо да од старијих и искуснијих колега науче како се постижу добри резултати", рекао је Стефановић. 

Министар се захвалио полицијским службеницима који свакодневно, ризикујући своје животе, раде један од најтежих и најсложенијих послова у Србији. 

"Захваљујући раду, пожртвованости и залагању полицијских службеника имамо добре резултате. Очекујем од њих да у новим условима пруже још више и да људи који живе не само у Александровцу, већ широм Србије могу да кажу да су поносни на своју полицију", закључио је Стефановић. 

Стефановић je током посете Полицијској станици Александровац разговарао је са полицијским службеницима о проблемима са којима се суочавају у раду, оствареним резултатима, али и томе како да се њихов рад унапреди и буде бољи и ефикаснији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара