Сутра нови протест матураната Филолошке гимназије

Ђаци Филолошке гимназије позивају све ученике, професоре, родитеље и грађане на нови протест испред гимназије поводом притварања њиховог друга Павла Цвејића, који је ухапшен због упада у зграду РТС-а.

Ђаци Филолошке гимназије у саопштењу подсећају да је Павле ухапшен у недељу ујутру након упада у зграду РТС-а, а затим по хитном поступку осуђен на тридесет дана притвора у Казнено-поправном заводу "Падинска скела".

Најављују нови протест у среду, 20. марта, у 13 часова испред Филолошке гимназије.

Истичу да нису "ни на страни власти ни опозиције, већ само на Павловој страни" и поручују да "неће поклекнути до не знају засигурно да је Павле на слободи".

Позивају друге ученике, професоре, родитеље и грађане да им се придруже.

Матуранти Филолошке гимназије у Београду окупили су се јуче испред Полицијске управе града Београда, а са њима су били и ученици Математичке гимназије. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи