Уведен надзор у Републичком геодетском заводу

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре саопштило је да je данас, по налогу потпредседнице Владе Србије Зоране Михајловић, увело управни надзор над радом Републичког геодетског завода (РГЗ).

Циљ надзора је да се сагледа комплетна ситуација у Заводу и да се предложе мере које Влада треба да донесе ради ефикаснијег функционисања катастра.

Радна група Министарства, између осталог, има задатак да утврди број незавршених и завршених предмета у првостепеном и другостепеном поступку током 2018, број предмета отворених по притужбама на рад РГЗ, број систематизованих и попуњених радних места по свим врстама уговора, као и да анализира интерне процедуре и акта катастра.

На основу прикупљених чињеница, радна група ће Зорани Михајловић доставити извештај са предлогом мера чије је доношење у надлежности Владе, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи