Цело одељење тражи посао да би сви могли на екскурзију

Није било лако једном огласу да се избори за то да постане вест. Све је почело од припреме за матурску екскурзију, коју не могу сви родитељи да плате. Зато је цело одељење решило да нађе посао, а разредна Драгана Можек села је и написала оглас.

Ученици Десете гимназије у Београду спремни су и на тежак рад, како би успели да прикупе новац који им је потребан да помогну својим другарима.

Међу 32 ђака има оних који ће вам бити лични потрчко, оних који ће вам радо причувати децу, а ту су и штребери спремни да држе часове из предмета у којима су добри.

За физикалије квалификовало се 13 рмпалија.

Оглас у којем су навели своју понуду послова објављен је на Фејсбук страници разредне Драгана Можек, а за кратко време га је видела цела земља.

Акцију не само да су подржали, већ су се у њу и укључили родитељи. Тако ће, на пример, маме и баке заједно са њима месити кифлице, спремати галете, принцес крофне.

Тражње за њиховим услугама има и више што су очекивали.

"Када скупимо новац за наше одељење, уколико нам остане – понудићемо и за децу из других одељења или ћемо дати у хуманитарне сврхе", рекла је разредна.

Поручује да донације нису опција и да је циљ да деца сама зараде новац.

А ови гимназијалци спремни су да ради сваки посао.

Матурска екскурзија је, кажу, нешто што се памти целог живота, па не постоји разлог да неко дете то пропусти.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи