Златибор – идеална дестинација за продужени викенд

Сада већ традиционално, за школски распуст и Сретењске празнике на Златибору су попуњени капацитети, а због продуженог зимског распуста услед грипа, судећи по резервацијама таква ће бити и наредна седмица.

Највеселија и најшаренија златиборска падина је Обудојевица, низ коју се и млади и нешто старији спуштају како ко и на чему уме. Најмлађи под будним оком родитеља који и сами уживају на сунцу и тренутних тридесетак центиметара снега.

Туристички посленици кажу да их свакако не радују околности због којих је продужен зимски распуст, али сви који су ту или се одлуче да дођу имају у чему да уживају. Од Ски центра Торник, до шетњи, забаве у Дино или Авантура парку, излета до оближњих села или пак Стопића пећине са јединственим бигреним кадама.

"Сви смештајни капацитети су били готово попуњени, попуњеност је била преко 90 одсто, а у разговору са хотелијерима заиста су већ кренуле резервације за овај, условно речено други део распуста, овај продужетак који је сада на снази, тако да се надамо да ће попуњеност капацитета и у овом продужетку зимске сезоне бити на високом нивоу", каже Владимир Живановић, директор ТО Златибор.

Каже да на Златибору нема епидемије грипа и да је довољно да туристи дођу и уживају у свежем ваздуху.

Кажу да је златиборски ваздух лековит али домаћини кажу – ништа без златиборске прве помоћи: а то су вунене чарапе за топле ноге, луч ако буде требало ватре, пршута и бели лук.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи