Колапс у Београду

Због снега у Београду који непрекидно пада већ неколико сати, саобраћај је био успорен, а у појединим деловима града улице су биле готово потпуно блокиране због препречених аутобуса.

Сабраћај код Београдског сајма практично је стајао. Више од десет аутобуса је стајало из правца Сајма ка Ади Циганлији, јавио је репортер РТС-а.

Због препречених аутобуса на линијама – 88, 89, 94. грађани су излазили из аутобуса и настављали пут пешке. Колона возила у том делу града је била од Кнеза Милоша до Бановаг брда.

Аутобус се био препречио и у Радничкој улици. А гужве су  биле и из смера Новог Београда ка мосту на Ади, где су се такође препречили аутобуси.

Застоја је било и у Пауновој на Бањици, ту су стајали тролејбуси. 

Гужва је била и – код Богословије, на Газели, Бранковом и Панчевачком мосту, Аутокоманди, Ибарској магистрали. Код Бубањ потока, такође је било застоја. 

У Вишњичкој улици уклоњена су тешка возила, која су онемогућавала саобраћај, који је у том делу условно нормализован.

Четрнаест линија градског превоза је скраћено због снега који пада у Београду. 

У Београду се догодило 35 судара, али срећом није било теже повређених. Хитна помоћ је имала до сада 130 интервенција и ради се углавном о преломима. 

Најављено је да ће снег падати сутра до 13 часова.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи