"Организоване групе људи лажирају уједе паса"

Заменик градоначелника Београда Горан Весић указује да су у организоване групе људи који лажирају уједе паса увезани исти адвокати, судије и наводне жртве.

Горан Весић је рекао да треба иницирати измену закона тим поводом и да ће се Град Београд убудуће осигурати код осигуравајућих друштава, као и у случајевима са рупама на улицама, која ће утврђивати шта се тачно десило и да ће то бити једна од краткорочних мера како би "не би одлазиле паре из буџета", саопштила је градска управа.

Весић је рекао да држава за уједе паса издваја милионске суме.

Говорећи о дивљим таксистима, Весић је рекао да су комунална полиција и саобраћајна инспекција од 29. децембра одузели 24 аутомобила "дивљим" таксистима и да ће наставити то да раде све док у Београду не буде "дивљих" таксиста.

Како се наводи у саопштењу градске управе, Весић се осврнуо и на ситуацију када "дивљи" таксисти имају табле регистрованих удружења и казао да ће она удружења која случајно или намерно издају табле мимо пране процедуре морати да плаћају казне, а да ако удружења примете да су им табле украдене то треба да пријаве полицији.

Он је додао да ће се после "дивљих" таксиста у граду, град бавити решавањем "дивљих" таксиста на аеродрому, а затим и легалним таксистима и да је намера да сва такси возила буду исте боје и имају исте услове, попут климе и могућности плаћања платним картицама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво