Отклоњен квар у крушевачкој топлани

Стручне службе ЈКП "Градска топлана" у Крушевцу отклониле су квар на другом котлу у централном топлотном извору. У току је пуњење система па се ускоро очекује и нормализација испоруке топлотне енергије за све кориснике.

Ово је био четврти пут од почетка ове године, а девети од почетка грејне сезоне, да су Крушевљани прикључени на централни топлотни извор ЈКП "Градска топлана" имали проблеме са грејањем.

Дошло је до цурења другог, од два главна котла, па око 5.000 корисника има грејање знатно слабијег интензитета.

Нормализација производње и испоруке топлотне енргије очекује се у касним вечерњим сатима пошто су стручне службе отклониле квар.

Како РТС сазнаје, на састанку који је поводом проблема због цурења котла у централном топлотном извору, руководство ЈКП "Градска топлана" имало са представницима крушевачке Градске управе, као оснивачем, донета је одлука да јануарски рачуни корисницима који нису имали прописано грејање, буду умањени.

За колико – знаће се на крају месеца, јер је још увек неизвесно да ли ће након санације данашњег, бити додатних кварова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво