УНС тражи да се испитају околности пожара у Врчину

Удружење новинара Србије позвало је полицију и тужилаштво да хитно испитају све околности под којима је ноћас у Врчину изгорела кућа новинара Жиг инфо портала Милана Јовановића, као и да утврде има ли тај догађај везе са послом којим се Јовановић бави и о томе обавесте јавност.

Како је УНС рекао главни и одговорни уредник Жиг инфа Жељко Маторчевић, "Јовановић сумња да је пожар подметнут, односно да су непозната лица ноћас око 3.30 бацила два молотовљева коктела на кућу у којој је у том тренутку био са супругом".

"Кућа и аутомобил изгорели су у пожару. Јовановић и његова супруга су, хвала богу, добро. Нагутали су се дима, али немају озбиљније повреде. Полиција је на лицу места тренутно", рекао је Маторчевић УНС.

Он је рекао да не може са сигурношћу да тврди да је то због посла којим се Јовановић бави, али да то није први пут да се нападају новинари и уредници Жиг инфо портала.

"Мене су у октобру претукли, често нам прете, комплексна је ова прича", рекао је Маторчевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи