Почиње студија изводљивости за "Тиршову 2"

Студија изводљивости за "Тиршову 2" трајаће девет месеци, а после ње ће се знати како ће болница изгледати, колико ће имати спратова, соба, које ће услуге пружати.

"Тиршова 2" ће имати 30.000 квадрата, а у току је сређивање имовинско-правних односа за плац на углу Улице доктора Суботића и Делиградске улице.

У року од две године завршићемо клинику за наше пацијенте, каже градоначелник.

"‘Тиршова 2‘ није само нова зграда, ‘Тиршова 2‘ је нови концепт лечења и надам се да ће инфраструктурно омогућити да тај нови концепт лечења реализујемо на прави начин, да деца што мање буду у болници, да буду у фокусу третмана, да им буде олакшан тај тежак период у болници", каже градоначелник Зоран Радојичић.

Марко Благојевић, директор Kанцеларије за управљање јавним улагањима, указује да ће нова зграда имати 30.000 квадрата, за чију је изградњу и опремање неопходно 54 милиона евра.

Средства би, додаје, требало ускоро да обезбеди Развојна банка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво