Вучић: Танјуг ради добро, својим средствима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће се Влада Србије и надлежни бавити питањем новинске агенције Танјуг и подвукао да Танјуг ради својим средствима и да сматра да агенција добро ради.

На констатацију новинара да је Танјуг обележио 75 година рада и питање "како ће се решити то питање, биће приватизован или...", Вучић је рекао да њега нападају без обзира на то шта да се деси, па и у овом случају.

"Прво су ме нападали када су објављивали смртовницу Танјуга на насловној страни Политике, па кажу 'угасио си Танјуг'. Па онда Танјуг није угашен и сада воде хајку против свих нас зато што Танјуг ради – иако Танјуг ради својим средствима", рекао је Вучић.

"Не знам шта више ни да вам одговорим, нека ради Влада, надлежне службе, шта хоће и како хоће...", рекао је председник Србије.

"Ја мислим да је Танјуг добро радио, никада нисам видео проблеме у томе, али ако људи воле да их гасе или не знам шта, влада ће наћи одговор у складу са законом на то... ", рекао је Вучић.

Како је додао, не би више ништа о томе да каже.

"И онима који ме сваки дан нападају, сваки дан измишљају, цртају ме као Хитлера или његово одојче, свима кажем, само ви наставите, сви који обмањују јавност, сви који не говоре истину, само ви свој посао наставите, немојте да глумите хероје, наставите ви свој посао слободно, потпуно слободно", рекао је Вучић.

Колико ћу да се борим за истину и колико пута ћу да кажем да не говорите истину народу, да говорим људима шта јесте тачно и шта није, и имам право на то, толико ћу се борити за ваше право, за вашу слободу да објављујете неистине и лажи, поручио је Вучић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи