Ускоро избор за најбољи информативни портал у региону

Портал "Медија дејли" ће у новембру спровести избор за најбољи информативни сајт у региону. Посетиоци ће током 30 дана онлајн-гласања моћи да се определе за један од 30 најпосећенијих сајтова у региону, међу којима је Интернет портал РТС-а.

Медија дејли је, на основу истраживања о посећености, изабрао 30 најчитанијих портала из шест држава региона, а посетиоци ће бити позвани да током новембра гласају за свој омиљени портал на сајту mediadaily.biz.

Србија има десет представника, Хрватска седам, Босна и Херцеговина шест, Словенија и Македонија имају по три, док Црна Гора има једног представника.

Гласање посетилаца ће донети максимално 50 одсто бодова, док другу половину даје жири од 11 чланова, који ће бити састављен од еминентних стручњака, поштујући и национални кључ.

Свака земља шаље по једног представника у жири, по једног представника дају портал Медија дејли и главни спонзор, а у жирију ће бити и три независна стручњака, наводи се у саопштењу.

Жири ће оцењивати три категорије за сваки портал: Оригиналност стила писања и начина опремања текста фотографијама и видео-снимцима, затим визуални изглед портала и прилагођеност корисницима, као и придржавање професионалних и етичких кодекса.

Победник је портал са највише гласова жирија и публике, а прва три ће као награду добити статуу.

И део читалаца ће бити награђен од стране спонзора за учествовање у гласању, додаје Медија дејли.

Гласање и избор ће трајати 30 дана. Избор ће постати традиционалан и одржаваће се сваке године, пише у саопштењу.

Медија дејли је специјализовани портал посвећен збивањима и раду у медијима и око њих, као и телекомуникацијама у Југоисточној Европи.

Седиште је у Загребу, са дописничком мрежом од двадесетак сарадника у земљама региона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво