Седница колегијума министра одбране и начелника Генералштаба

Заједничка седница колегијума министра одбране и проширеног колегијума начелника Генералштаба Војске Србије, који је први пут предводио новопостављени начелник генерал-потпуковник Милан Мојсиловић, одржана је у Војној установи Моровић.

Седницом је руководио министар одбране Александар Вулин, саопштило је ресорно министарство.

Уз редовно реферисање о кључним активностима и стању у систему одбране, у фокусу данашње седнице било је упознавање министра одбране и начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковника Милана Мојсиловића са припремама за предстојећу вежбу, која ће бити изведена на четири локације широм Србије са великим бројем учесника и средстава.

На заједничкој седници колегијума министра одбране и проширеног колегијума начелника Генералштаба Војске Србије разматране су будуће организационе промене у Војсци Србије, као и безбедносна ситуација и безбедносни изазови у земљи и региону. 

Посебно је анализирана борбена готовост Војске Србије, као и спровођење наређења Врховног комаданта Александра Вучића на подизању нивоа обучености и опремљености припадника Војске Србије и мера за подизање стандарда припадника Војске Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара