Ускоро у "Паркинг сервису" – апликација и плаћање по минуту

Заменик градоначелника Београда Горан Весић најавио је на састанку Удружења паркиралишта Србије три новине у раду "Паркинг сервиса" које треба да омогуће бољу услугу тог јавног предузећа и већи комфор грађана који користе београдске гараже и паркиралишта.

Горан Весић је у присуству директора "Паркинг сервиса" Андрије Чупоковића и представника свих предузећа које се баве услугама паркирања рекао да су искуства "Паркинг сервиса" – "право благо" за предузећа из других градова, те да Београд жели да помогне да се и у тим срединама модернизују и обезбеде бољи услови за паркирање, јер је њихов задатак да донесу што већи приход локалној самоуправи.

Весић је најавио три новине које у наредном периоду уводи "Паркинг сервис" – апликацију, која ће бити пуштена у рад 15. октобра, паркинг-пас картицу и припејд картицу која стартује 15. јануара.

Апликација је намењена свим смарт телефонима и корисницима ће омогућити плаћање паркинга, али и проверу броја слободних места у гаражама широм Београда.

Биће омогућено и плаћање по минуту, што до сада није био случај. Процес ће бити веома једноставан, а постојаће и могућност за куповину дневне карте. 

"На тај начин ћемо грађанима обезбедити већи комфор приликом плаћања паркиралишта", оценио је Весић.

Паркинг-пас картица стартује 5. децембра и она ће корисницима омогућити неограничен број улазака и излазака из гараже у оквиру закупљеног временског периода. 

Биће омогућено да се паркинг-пас картица купи на 24 сата, три или седам дана, а да се са истом картицом улази и излази неограничен број пута у све гараже и сва београдска паркиралишта.

Припејд картица омогућиће корисницима да је допуњавају одређеним износом и да је користе све док на картици постоји довољан износ. 

Све ове новине треба да грађанима омогуће лакше коришћење услуге "Паркинг сервиса", али, како је навео Весић, оне значе и да идемо у корак са светом, где се све те услуге одавно користе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи