Авион из Ниша синоћ слетео у Загреб због дима у кабини

Авион компаније "Виз ер" у суботу увече хитно је слетео у Загреб због дима у пилотској кабини, саопштио је "Авиорадар", преноси портал "Индекс". Троје људи затражило је лекарску помоћ. Путници су другим авионом наставили пут према Базелу.

Посада је синоћни лет из Ниша за Базел преусмерила на загребачки аеродром, а авион се у том моменту налазио у ваздушном простору Аустрије на висини од 11.000 метара, наводи Индекс.

Из загребачког аеродрома "Фрањо Туђман" потврдили су да је авион хитно преусмерен због појаве дима у пилотској кабини.

Како наводи "Авиорадар", медицинску помоћ затражила су два путника и један члан посаде, а детаљи о повредама су непознати.

Преусмерени авион, у којем је било 180 путника, слетео је у Загреб у 21.02, где су путници остали на терминалу до доласка другог авиона, а затим су наставили путовање према Базелу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи