Стефановић: Свако ко се бави криминалом мора да страхује од закона

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је Полицијску управу у Краљеву и поручио да ће припадници Министарства унутрашњих послова наставити неуморно да раде како се ниједан криминалац у Србији не би осећао сигурно.

"Стање безбедности на територији Полицијске управе у Краљеву је задовољавајуће, бележимо и заиста високу стопу расветљености кривичних дела, али што је нарочито важно и један тренд њиховог смањења", рекао је Небојша Стефановић.

Стефановић је навео да је разговарао са припадницима свих организационих јединица МУП-а у Краљеву о томе шта су њихови свакодневни проблеми, шта су добри аспекти у њиховом раду и шта је то што може да се унапреди. 

"Као министар очекујем од њих да покажу максималну коректност према грађанима и да услуге које МУП пружа буду квалитетне и најбрже могуће и, наравно, да сваког дана раде на повећању безбедности грађана Краљева", рекао је Стефановић.

Министар је истакао и да је један од циљева Министарства наставак опремања свих припадника МУП-а са новим униформама, опремом и свим оним што помаже њиховом ефикаснијем раду.

У разговору са градоначелником Краљева Гораном Терзићем, он је похвалио добру сарадњу локалне самоуправе и полицијске управе која доприноси већој безбедности грађана.

"Очекујем да Полицијска управа у Краљеву настави са овако добрим радом и да свакодневно налазите нове начине у супротстављању криминалу, јер не желим да се било који криминалац у Србији осећа сигурно. Свако ко се бави криминалом мора да страхује од закона", поручио је Стефановић, који је обишао и Полицијску станицу Врњачка Бања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво