Вучић посетио Дејана и Драгану, раднике у фабрици "Кромберг и Шуберт"

Председник Србије Александар Вучић је, пре присуствовања отварању новог погона немачке компаније "Кромберг и Шуберт" у Крушевцу, посетио породицу Крстић, млади брачни пар Дејана и Драгану, који већ раде у тој фабрици.

Александра Вучића је занимало од када они раде у немачкој компанији и у каквим условима.

Крстићи су одговорили да су задовољни послодавцем, као и да су у фабрици запослени од јануара ове године где су примљени преко конкурса.

Како су сами рекли председнику, нису веровали да ће проћи, јер је много људи било пријављено, на шта је Вучић шаљиво прокоментарисао "то је то чувено српско поверење".

"Важна је диплома, али не само диплома, важан је рад. Они цене марљивост и дисциплину", рекао је председник.

Вучић је у разговору додао и да је добио податке да Крушевац сада није у дефициту, а Дејан и Драгана су му захвалили на томе што је довео великог немачког инвеститора у Крушевац.

Председник је поразговарао и са Дејановим дедом, који се у Крушевац доселио са Косова.

Дејан Крстић, који је по занимању струковни инжењер заштите животне средине, за Танјуг каже да је имао срећу да се запосли у фабрици која ставља радника на прво место и у којој се цене труд и рад.

Каже да у фабрици влада добра атмосфера, колегијалност и да су међуљудски односи на високом нивоу.

"У менаџменту фабрике су људи који су радили у најјачим индустријама и привилегија је радити раме уз раме са таквим људима", рекао је Дејан Крстић.

Дејан и Драгана имају тргодишњу ћерку Дуњу, а на путу је и дечак, па Крстићи истичу да у том смислу имају максималну подршку и разумевање послодавца. Тако ће, до доласка принове у августу Драгана бити крај Дуње, користећи и пре законског рока трудничко боловање.

Дејан се још једном захвалио председнику Вучићу што је посетио њихово домаћинство, али и на томе што је довео велике инвеститоре у тај град.

"Крушевцу се враћа сјај индустријског града, о коме смо слушали", рекао је Дејан.

Крстићи су иначе Вучића дочекали у дворишту породичне куће, у којој Дејан и Драгана живе са трогодишњом ћерком, родитељима и дедом, са погачом и сољу, пожелели му добродошлицу и рекли да им је велика част што их је посетио.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво