Суботица тугује за дечаком који је страдао на Дивчибарама

Град на северу Бачке данас је у жалости због трагичне погибије Алексе Димитрова, ученика трећег разреда суботичке основне школе "Милош Црњански", који је страдао када је на колону деце на Дивчибарама која су била на екскурзији на овој планини налетео аутомобил "тојота", београдских регистрација, којом је управљао возач В. В. (43).

У школи нико није давао изјаве за медије, али су поводом ове трагедије одржани састанци актива родитеља и других школских органа.

Новинарске екипе нису могле ни да приђу породичној кући Димитрових, јер су пријатељи породице блокирали тај део улице Антона Ашкерца.

Грађани Суботице у неверици и са тугом коментаришу ову трагичну несрећу у којој су повређене и две Алексине вршњакиње Т. С. и В. Т.

Ђаци из његовог одељења који се се јуче вратили у Суботицу, данас су сазнали да им је друг мртав и остављају цвеће у дворишту школе.

Комеморација за малог Алексу Димитрова биће одржана сутра, 14. јуна у 11 сати у школи, а сахрана је у 15.30 на православном гробљу "Дудова шума" у Суботици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара