Вулину највише признање генерала и адмирала

Министру одбране Александру Вулину уручена је Медаља српских генерала на Свечаној седници Клуба генерала и адмирала Србије у Дому Војске Србије, саопштено је из тог ресора.

Захваливши на признању, Александар Вулин је рекао да оно вреди онолико колико вреди онај који га додељује, а када је, како је рекао, "из ваших руку онда долази од људи који су створили, стварали, који су чинили и бранили" и који су данас, додао је Вулин, у строју одбране земље, јер су томе посветили читав живот.

"Признање долази од људи који су од наше војске у најтежим временима направили име за углед. Са искреним поносом и задовољством сваки пут се сретнем са вама, јер сваки пут одем богатији за знање, искуство, за оно што је неопходно и овој генерацији и овој војсци , истакао је Вулин примајући признање.

Председник Скупштине Клуба генерал Миломир Миладиновић истакао је да су чланови Клуба блиски послу којим су се бавили.

"Блиски смо нашој војсци, јер чланови нашег клуба веома добро разумеју темеље војне науке и војне струке", нагласио је Миладиновић.

На данашњој Свечаној седници уручена су признања у знак захвалности за сарадњу, а међу добитницима су и директор Војне штампарије потпуковник Ђоле Коцка и припадник Управе за односе са јавношћу потпуковник Вељко Бућковић, наводи се у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво