Добитник стана: Ја сам занемео, сестра је вриштала од среће

У наградној игри "Узми рачун и победи" највише среће овог викенда имали су Немања Радовић из Новог Сада који је добио стан од 54 квадрата у Београду и Јасна Кудурски из Турије која је добила је стан од 116 квадрата у Новом Саду.

Немања Радовић, двадесетдеветогодишњи аутомеханичар из Новог Сада, захваљујући наградној игри "Узми рачун и победи" окончаће свој четворогодишњи подстанарски живот у насељу Сателит.

"Сестра и њен момак су ми лупали на врата. Ја нисам знао шта се десило страшно. Сестра вришти каже добио си стан. Ја нисам могао да верујем, ја сам занемео, сестра је вриштала од среће, ја нисам знао шта се дешава", каже Немања.

У породицу Јасне Кудурски из Турије пре четири и по месеца је са ћерком Јаном стигла велика радост, а сада их је додатно обрадовао одбојкаш Иван Миљковић извукавши њихово име из вишемилионске гомиле коверата за стан у Новом Саду

"Ја се нисам уопште надала, али укућани јесу. Нестварно. Напета атмосфера. Сад смо се мало смирили. Било је сигурно око 200 позива све укупно, ако не и више", каже Јасна Кудурски.

Јасна је послала 30 коверата, док Немања није директно учествовао у слању рачуна, тај посао је за њега и остале укућане обавила мајка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво