Сузана Пушкаш и званично власница стана у Београду

Добитница стана у другом колу наградне игре "Узми рачун и победи 2018 – други круг" Сузана Пушкаш из Куле потписала је уговор, чиме је званично постала власница стана у насељу Земунске капије у Београду.

Након потписивања уговора, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић честитао је добитници и позвао грађане да се придруже наградној игри, јер тиме, како каже, постају партнери Владе Србије у борби против сиве економије.

"Потрудићемо се да у наредном периоду покренемо и друге мере у сузбијању сиве економије како би та борба била што ефикаснија, јер што ми будемо били ефикаснији као држава биће више инвестиција и побољшаће се материјални положај наших грађана", рекао је Ђорђевић.

Подсетио је да ће и један од финансијских закона који су тренутно на скупштинској расправи побољшати рад пореске инспекције, која је један од битнијих факора у сузбијању сиве економије.

Сузана Пушкаш поделила је радост због стана и захвалила Влади што је омогућила свим грађанима да учествују у тако великом пројекту.

Каже да је послала три коверте на своје име и три на име свог супруга, а рачуне објашњава није било тешко сакупити, јер породични живот са троје деце има и велике свакодневне издатке.

У другом извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2018" извучене су 33 награде – стан у Београду, 12 аутомобила и 20 поклон ваучера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи