Уклоњен бесправни објекат на Новом Београду

Град Београд надгледао је уклањање бесправног објекта који је подигнут као "башта затвореног типа" испред угоститељског објекта "Poncho plus jedan" на Булевару Зорана Ђинђића 44-А.

Према речима секретарке за инспекцијске послове Соње Подунавац, овај објекат је уклоњен јуче и јутрос на основу решења које је донео тај секретаријат, саопштио је Градски секретаријат за инспекцијске послове.

"Решење за постављање ове баште донела је Општина Нови Београд. Међутим, уместо баште, на паркингу насред Булевара никао је бесправни објекат. Након пријава грађана овог дела Новог Београда, градска инспекција је донела решење о уклањању јер је башта постављена на јавној површини", рекла је Соња Подунавац.

Навела је да је инспекцијском контролом утврђено да башта није постављена у складу са техничком документацијом, као ни у складу са Одлуком о постављању башта угоститељског објекта на територији града Београда, као ни сагласности за постављање.

Поступајући по решењу Секретаријата за инспекцијске послове, а у присуству инспектора и припадника МУП-а, власник је сам уклонио башту, навела је Подунавац.

Према њеним речима, на паркингу су остали бетонски темељи за куће и Град Београд ће већ у понедељак затражити од Грађевинске инспекције Градске општине Нови Београд да поведе поступак за њихово уклањање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи