"Узми рачун и победи" – Душанка Ђурић и Јанко Поулић добили станове

У четвртом извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" извучени су добитници два стана у Београду, као и 14 добитника аутомобила "фијат 500Л" и по десет добитника ваучера "Гомекса" и "Горења". Станове су добили Душанка Ђурић из Београда и Јанко Поулић из Старчева. Списак добитника биће објављен у року од три дана у листу "Политика" као и на сајтовима Владе, наградне игре "Узми рачун и победи" и РТС-а.

18.22 – Стан од 70 метара квадратних на Новом Београду добио је Јанко Поулић из Старчева.

18.20 Стан од 55 метара квадратних у Земуну добила је Душанка Ђурић из Београда (Вождовац).

18.05 – Добитници 14 аутомобила "фијат 500Л" су: Вук Обрадовић (Београд), Ружица Митевски (Београд), Марина Ратковић (Бачка Топола), Ратомир Станисављевић (Трстеник), Свјетлана Зељковић (Нови Сад), Биљана Петровић (Београд), Србислав Радосављевић (Београд), Горан Миљуш (Смедерево), Сузана Рашић (Ниш), Мирјана Даничић (Београд), Оливера Манић (Зрењанин), Маријана Тилица (Пожаревац), Милица Милојевић (Београд), Милета Ристић (Младеновац). 

17.50 – Десет ваучера "Горења" у вредности од 120.000 динара добили су: Лепосава Радосављевић (Раковица), Гојко Панић (Банатски Двор), Марија Пауновић (Севојно), Душан Амиџић (Буковац), Душан Николић (Зрењанин), Марина Ђорђевић (Књажевац), Зорана Лајанчић (Нова Варош), Стјепан Јосиповић (Нови Сад), Александра Топаловић (Чачак), Станислава Кантор (Бачка Паланка).

17.40 – Извучени добитници десет ваучера "Гомекса": Татијана Ђорђевић (Мерошина), Мирјана Дејановић (Кикинда), Георг Летић (Суботица), Миодраг Јовановић (Предејане), Данијела Кунић (Сомбор), Милка Пешић (Београд), Биљана Марковић (Мали Зворник), Славица Марковић (Ужице), Александар Јевтовић (Ужице), Слободан Обрадовић (Ветерник). 

17.20 – За данашње извлачење стигла је укупно 5.754.681 коверта. Комисија је констатовала да су испуњени услови за почетак извлачења. 

Извлачење свих награда надзирала је петочлана Комисија наградне игре "Узми рачун и победи". У четвртом извлачењу учествовали су фискални рачуни и слипови који су пристигли до петка, 23. марта, као и коверте послате за претходна извлачења.

У директном телевизијском преносу, вредне награде извукли су Соња Лапатанов, Никола Томашевић, Милош Ђуровић, Бранкица Себастијановић, Милош Павловић, Андреа Арсовић, Ненад Милијаш и Мирослав Вулићевић.

Гости су из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику, извукли срећне добитнике двособног стана у Београду, површине 55 квадратних метара у улици Шумадијској бр. 13, трособног стана на Новом Београду површине 70 квадратних метара, у Улици Милеве Марић Ајнштајн бр. 106, 14 аутомобила "фијат 500Л поп стар" и по десет ваучера који се могу заменити у продајним објектима "Гомекс" и "Горење".

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри. Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу Политика у року од три дана од дана извлачења, као и на интернет страницама Владе Републике Србије, наградне игре "Узми рачун и победи" и Радио-телевизије Србије.

Наградна игра "Узми рачун и победи 2018" део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа.

То је једна од мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи