Нови колективни уговор за запослене у РТС-у

Генерални директор РТС-а Драган Бујошевић и председници три репрезентативна синдиката потписали су данас, после шест месеци преговарања, нови колективни уговор.

Ово је велика ствар, поготово када је РТС изложен нападима и споља и изнутра, а ти напади засновани су на нетачним информацијама, рекао је генерални директор РТС-а Драган Бујошевић.

"За сада успевамо да одолимо свим нападима и послујемо сасвим добро. Остајемо лидери не само у гледаности него и у промовисању програма на свим нашим каналима и успевамо да радимо оно што је требало да се ради пре десет или пет година", каже Бујошевић.

Нови колективни уговор важна је карика у очувању стабилности наше куће, рекао је генерални директор, а уговором су задовољна и три репрезентативна синдиката.

"Мислим да смо направили добар корак у колективном уговору и тако омогућили да се надограђујемо", каже Дане Марковски, главни повереник Синдиката "Независност".

Помоћник генералног директора РТС-а Миливоје Михајловић истиче да је овај уговор плод озбиљног рада.

"Плод да обе стране буду задовољне и да се РТС развија у модеран сервис", истиче Михајловић.

Ради се и даље на техничким иновацијама у РТС-у, на лето ћемо увести 'плеј-аут' систем, а до краја године сваки наш студио имаће ХД камере. "РТС Планета" је један од највећих подухвата и представља музеј националног блага које се чува у овој кући, рекао је генерални директор РТС-а Драган Бујошевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи