Наставак акције бесплатних превентивних прегледа у недељу

Министарство здравља позвало је грађане Србије да 25. марта, у својој локалној здравственој установи, обаве превентивни преглед који овог пута подразумева преглед младежа, ултразвук абдомена и гинеколошки преглед.

У недељу ће, у периоду од 8 до 16 часова, сто здравствених установа широм Србије отворити своја врата и за оне грађане који, из било којег разлога, немају здравствено осигурање, саопштило је Министарство здравља.

Ово је седма по реду акција бесплатних превентивних прегледа, коју организује Министарство здравља, у оквиру којих је, до сада, прегледано близу 120.000 грађана.

Од тог броја, наводи се у саопштењу, више хиљада грађана је упућено на даљу дијагностику, чиме је још једном показано да промоција превенције и ране дијагностике као начина бриге о сопственом здрављу нема алтернативу.

Овде можете погледати листу здравствених установа које учествују у акцији, са врстом прегледа који ће бити обављани у свакој од њих.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи