Добитник стана: Главни "кривац" је супруга

Срећни добитници стана у Новом Саду из игре "Узми рачун и победи" је четверочлана породица Барањи из Бачког Градишта. Рачуне је прикупљала домаћица, али је супруг у трећем колу ипак имао више среће. Наредних дана породица ће направити план како да награду сви искористе.

У породици Барањи у Бачком Градишту од извлачења награде "Узми рачун и победи" телефон не престаје да звони. Пријатељи се окупљају од тренутка када је награда дошла у ову кућу.

Имре Барањи каже да није очекивао награду иако се надао. Каже да је главни "кривац" његова супруга.

"Послала сам и на своје име али он је имао више среће", рекла је Јудит Барањи, истакавши да још нису донели одлуку ко ће се услелити у стан у Новом Саду.

Синови кажу да је сва срећа што је у питању дуплекс стан и да неће дуго остати празан.

Госпођа Јудит је прошле године ревносно прикупљала рачуне и слала за наградну игру иако није добила ниједну награду није одустајала и на крају труд се исплатио.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи