Водовод подноси кривичне пријаве због фонтане на Славији

Јавно-комунално предузеће "Београдски водовод и канализација" саопштило је да ће у понедељак, 19. марта, поднети кривичне пријаве против Н. Н. лица, која су бацањем детерџента у фонтану на Славији угрозила њен рад и нанела финансијску и материјалну штету јавном објекту.

Из "Вододова" осуђују уништавање фонтана које су имовина свих Београђана и апелују да се не убацују било каква хемијска средства у фонтане, јер ометају њихов рад.

Наводе да ће фонтана на Славији, због неодговорности појединаца, морати на кратко да престане са радом како би се очистиле млазнице и базен, јер технологији коју користи хемијска средства, попут детерџента, спречавају рад.

"Сипање детерџента у фонтану на Славији само је последње у низу таквих безочних поступака. Пре више месеци, на сличан начин, на 'удару' су биле фонтане на Ташмајдану и на Тргу Николе Пашића", додаје се у саопштењу.

Предузеће упозорава и да је претрчавање кружног тока на Славији, како би се дошло до фонтане, и пењање на саму фонтану веома опасно.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи