Још шест извлачења игре "Узми рачун и победи"

До краја наградне игре "Узми рачун и победи" биће још шест извлачења. Очекује се преко десет милиона коверата. До сада је у Главни поштански центар у Београду стигло 3.320.000 пошиљака.

Све пошиљке које се предају у пошти или убаце у сандуче евидентирају се, жигошу, пребројавају и шаљу у Главни поштански центар у Београду. Ту дневно пристиже између 200.000 и 300.000 пошиљака за наградну игру "Узми рачун и победи".

О безбедности пошиљака брину поштански радници. Главни поштански центар у Београду покривен је са 200 камера, а сваке недеље у пратњи полиције пошиљке се шаљу у студио где је извлачење.

"Безбедност пошиљака и неповредивост садржаја пошиљке основни су постулати којима се 'Пошта Србије' руководи у свом пословању. Не само постулати него и законска обавеза", наглашава Горан Ђерић, директор функције услуга "Поште Србије".

За све недоумице бесплатно можете да позовете број 0800/012018. До сада је то урадило 860 грађана. Највише их је интересовало да ли су исправни рачуни или слипови које шаљу и како да правилно попуне коверту.

"Коверту за наградну игру ћете правилно попунити тако што ћете са ове предње стране написати 'Узми рачун и победи 2018'. То је довољно, чак и ако имате ова предефинисана поља. Са задње стране, где се коверта отвара, потребно је уписати име и презиме, адресу из личног документа и контакт телефон. Дакле, то је телефон преко којег ћемо вас пронаћи", објаснио је Иван Радак из Наледа.

У наградној игри "Узми рачун и победи" прошле године учествовало је 37 одсто грађана Србије. Послато је осам и по милиона коверата. Овогодишњи циљ је да се та бројка надмаши.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво