Наследницима одузете имовине враћено 6.056 објеката

Бившим власницима и наследницима одузете имовине у Србији до сада је враћено 6.056 објеката, показују најновији подаци Агенције за реституцију.

Површина враћених пословних простора, зграда и станова је 434.500 квадратних метара, а овом евиденцијом није обухваћено грађевинско, пољопривредно и шумско земљиште, објављено је на сајту Агенције.

У прегледу враћене непокретне имовине по градовима и општинама закључно са 19. фебруаром ове године, наводи се да је враћено 4.287 пословних објекта, 853 стана и 916 зграда.

Процентуално, највећи број објеката враћен је власницима и наследницима у Београду.

Само на општини Стари град, грађани су добили 1.321 објекат, међу којима су пословни простори, зграде и станови.

На нивоу целе земље враћено је више од 300 хектара неизграђеног грађевинског земљишта, 5.133 хектара шумског и 29.682 хектара пољопривредног земљишта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи