Вулин: Учите децу вредностима које наш народ чине великим

Министар одбране Александар Вулин, са сарадницима, обишао је Војни музеј у Београду, чија су врата, поводом Дана државности, током празника отворена за све који су заинтересовани да бесплатно обиђу изложбену поставку у овој војној установи културе на Калемегдану.

Током обиласка, министар Александар Вулин је истакао да је на данашњи празник, Војска Србије свим својим капацитетима и свим својим садржајима уз своје грађане.

"Тако ће, и за време празника, Војни музеј своју изложбу поклонити грађанима Србије, сасвим бесплатно и ја позивам све наше грађане и све наше пријатеље да дођу и да са својим породицама виде чиме то располаже Војни музеј и да осете понос зато што су припадници великог, храброг, историјског народа који има шта да покаже и који има шта да понуди", рекао је Вулин током обиласка музеја.

"Учите нашу децу, учите своју децу вредностима које су овај народ учиниле великим, а нема бољег места за то од Војног музеја и од Војске Србије", нагласио је министар Вулин.

Заступник начелника Војног музеја, потпуковник Драган Нушић, информисао је министра о раду Војног музеја, као и о поставци која је привукла пажњу грађана, али бројних посетилаца наше престонице.

Војни музеј у Београду биће отворен 15. и 16. фебруара, од 10 до 18 часова, за бесплатан обилазак изложбене поставке у оквиру обележавања Дана државности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво