Почела подела персонализованих сениор картица

Првих 40.000 пензионера, корисника сениор картица, добило је персонализоване картице, уместо досадашњих неперсонализованих, привремених, изјавио је градоначелник Београда Синиша Мали.

Њима су те картице послате на кућну адресу, а у среду ће још 20.000 пензионера добити своје персонализоване картице, а са тим ће се наставити док сви чланови клуба, а за сада их је више од 200.000, не добију картице са својим именом и презименом.

Мали је објаснио је да ће, заједно са картицама, пензионери добити и списак свих малопродајних објеката и предузећа партнера тог пројекта, како би на једном месту имали све податке о томе где и колике попусте могу да остваре.

"У овом тренутку имамо више од 800 малопродајних места, и више од 200 компанија које су чланови овог клуба", казао је градоначелник.

Мали је додао се тај број сваким даном повећава, као што се повећава и број суграђана који постају део Сениор клуба, у коме је, према његовим речима, тренутно више од 200.000 пензионера.

"Ово је сјајан пример како Градска управа и пензионери могу лепу ствар да ураде, како градимо осећај да сви припадамо овом граду", истакао је градоначелник.

Подсетио је да се ради о бесплатној картици, са којом пензионери, када посећују малопродајне објекте који учествују у пројекту, остварују уштеду сразмерну тринаестој пензији.

Мали је позвао најстарије суграђане да посете Сајам за треће доба, на којем ће се причати о сениор картицама, али и о свим манифестацијама и програмима који постоје за њих.

Градоначелник је истакао и да ће пензионери у сваком делу града имати бар по један клуб, како би имали место на коме ће да проводе слободно време, рекреирају се, а где ће, додаје, бити организован велики број манифестација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи