Вулин: Флексибилнији услови за решавање питања запослених

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је покренут процес изузимања фабрика Одбрамбене индустрије са списка корисника јавних средстава што ће у будућности дати флексибилније услове руководству тих фабрика за решавање статусних питања запослених већ почетком друге четвртине године.

Александар Вулин састао се са представницима Самосталног синдиката металаца Србије који окупља шест привредних друштава Одбрамбене индустрије Србије, наводи се у саопштењу Министарства одбране.

На том састанку Вулин је, заједно са сарадницима, разговарао о тренутном стању у вези са Предлогом закона о производњи и промету наоружања и војне опреме, даљем нивоу технолошког унапређења фабрика, као и о актуелним проблемима који оптерећују пословање фабрика Одбрамбене индустрије. 

Како се наводи у саопштењу, представници Самосталног синдиката изразили су захвалност Министарству одбране и председнику Александру Вучићу на уложеним великим напорима у очувању капацитета фабрика и решавању нагомиланих проблема из претходног периода и додали да су састанци овог типа пожељни, нагласивши да са том праксом треба наставити и у наредном периоду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво