Вулин обишао ВМЦ на Славији

Министар одбране Александар Вулин посетио је уочи дочека Српске нове године запослене у Војном медицинском центру Хитна помоћ на Славији где је истакао да је свако улагање у Војску Србије, у војно здравство, улагање у стандард свих нас, у здравље и бољи живот сваког грађанина Србије.

"Око 40 хиљада војних осигураника на територији града Београда и ове ноћи може да рачуна да ће бити заштићено, да ће се на њихов захтев за хитном медицинском помоћи одговорити на време и ефикасно, да ће њихово здравље бити сачувано и да ће ови вредни, храбри и истрајни људи у ВМЦ Хитна помоћ, који будно раде и ове, као и сваке друге ноћи током године, бити ту да помогну када је најтеже", истакао је Александар Вулин. 

Ови људи дежурају, Војска дежура, спремна да помогне својим припадницима, али не само њима, већ сваком коме је помоћ потребна, рекао је Вулин. 

Министар одбране је истакао да је војска део народа, дели његову судбину, његово задовољство и незадовољство и ту је да помогне увек кад треба, саопштило је Министарство одбране.

Вулина су заступник начелника Управе за војно здравство пуковник Угљеша Јовичић и управник ВМЦ Хитна помоћ мајор Бојан Јовановић упознали са формацијским стањем установе и задацима дежурних екипа, саопштило је Министарство одбране.

"Велика нам је част што је у току ноћи у којој се прославља православна Нова година Војно медицински центар Хитне помоћи обишао министар одбране Александар Вулин. Колико ја знам до сада ниједан министар одбране то није учинио. 

Срећом, за мене и екипе које ноћас, као и свих 365 дана у години дежурају, ово је мирна ноћ, тако да имамо мање посла него иначе. Редовно имамо 17 позива дневно, што је од 500 до 600 позива месечно", рекао је мајор Бојан Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара